نمایندگی دلتا در ایران

معرفی محصولات دلتا در ایران به همراه معرفی نمایندگی های رسمی

نمایندگی دلتا در ایران

معرفی محصولات دلتا در ایران به همراه معرفی نمایندگی های رسمی

دلتا برای دهمین سال در ردیف DJSI World برای تجهیزات الکترونیکی ، ابزار و قطعات برای پنجمین بار در سه سال متوالی انتخاب شد

۳ مطلب در آبان ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

پی ال سی دلتا c2000

 

C2000 Delta VFD یک درایو کنترل برداری بدون سنسور است. این سری با ایده صرفه جویی در انرژی ساخته شده و از این اصل به عنوان اساس طراحی خود استفاده می کند.

Delta C2000 به طور خاص برای کاربردهایی مانند دمنده های هوا، پمپ ها و درایوهای HVAC با کنترل هوشمند PID که بیشترین کارایی را ارائه می دهد، طراحی شده است. این اینورترها با قابلیت کنترل بردار بدون حسگر (SVC) طراحی شده اند که پاسخ به موقع به افزایش/کاهش گشتاور بار را ارائه می دهند که ضمن افزایش عملکرد موتور، نیازهای مشتری را برای بارهای مختلف برآورده می کند.

دلتا CP 2000 همچنین مجهز به پاسخ منحنی V/F  سه مرحله‌ای است که در محیط گشتاور متغیر برای تنظیم کافی ولتاژ ورودی و دستیابی به بالاترین عملکرد کلی استفاده می‌شود. این عملکرد به ویژه در کاربردهای پمپ ها و فن ها مفید است.

از قابلیت هاب دیگر این درایوها عملکردهای اضافی برای عملیات و حفاظت در محیط‌های بار متغیر مانند استارت‌های پرواز، شتاب/کاهش خودکار، راه‌اندازی مجدد اتلاف لحظه‌ای برق، تنظیم خودکار و غیره است. سری Delta C2000 راه حل بسیار خوبی برای صرفه جویی در مصرف انرژی را برای برنامه های شما ارائه می دهد.

دسته Delta C2000 Drive با یک Delta PLC داخلی ارائه شده است که تا 10K مرحله را پشتیبانی می کند و برای اجرای کنترل توزیعی و مستقل هنگام اتصال به یک سیستم شبکه استفاده می شود. درایوهای سری Delta C2000 امکان کنترل هوشمند، عملکرد تقویمی که به کاربران اجازه می دهد تا رویه PLC را برنامه ریزی کنند، ON/OFF به ترتیب زمانی، زمان تابستان و غیره را در اختیار کاربران قرار می دهند.

قابلیت های اینورترهای C2000

  • طیف گسترده ای از مدل ها (0.75 ~ 400KW) برای برآوردن خواسته های صنایع مختلف.
  • طراحی مدولار شده نگهداری و گسترش را آسان می کند.
  • رابط های ارتباطی با سرعت بالا با پروتکل MODBUS و پروتکل BACnet ساخته شده است. روش های ارتباطی متنوع برای برآوردن نیازهای مشتریان در چند کنترل. بنابراین گزینه های زیر برای شما در دسترس هستند: کارت های ProfiBUS-DP، DeviceNet، MODBUS TCP، Ethernet-IP و CANopen Cards.
  • طراحی طولانی مدت و تشخیص خود برای اجزای کلیدی.
  • طراحی پوشش ویژه PCB (Printed Circuit Board) برای افزایش تحمل محیطی.
  • مطابق با استانداردهای ایمنی جهانی: مدل LCD استاندارد CE، UL و cUL (IP20/NEMA1) با PLC داخلی برای پشتیبانی تا 10 هزار مرحله طراحی عالی هیت سینک.
  • می تواند در دمای محیط 50 درجه سانتیگراد کار کند و مقدار خروجی نامی را به طور خودکار تنظیم کند تا درایو AC به طور مداوم کار کند.
  • حالت آتش را در حالت اضطراری اجرا کنید تا دود بدون وقفه و کنترل چند پمپ با افزایش فشار با مقدار ثابت، کنترل گردش زمان ثابت داشته باشید. قادر به کنترل 8 پمپ به طور همزمان.


شما می توانید برای خرید اینورتر c2000 با بهترین قیمت از سایت نیک صنعت به عنوان نمایندگی فروش اینورترهای دلتا در ایران اقدام کنید.

مشخصات فنی درایو DELTA CP2000

  • فرکانس خروجی: 0.1 ~ 600 هرتز
  • منحنی V/f قابل تنظیم 3 نقطه
  • کنترل بازخورد داخلی PID
  • سوئیچ RFI برای شبکه IT
  • فیلتر داخلی EMI (برای مدل های 230 ولت 1 فاز و 460 ولت 3 فاز)
  • از رابط ارتباطی RS-485 (RJ-45) با پروتکل Modbus استفاده کنید
  • ماژول های ارتباطی اختیاری برای پروتکل های ارتباطی متعدد، مانند Profibus، DeviceNet، LonWorks و CANopen
  • عملکرد حفاظتی کامل
  • برنامه های کاربردی DELTA C2000
  • موتور AC دلتا CP2000 مخصوصاً برای استفاده در پمپ های جابجایی ثابت (تثبیت جریان و زمان ثابت)، اتوماسیون ساختمان، اتوماسیون کارخانه، درایوهای HVAC، پمپ های خنک کننده، برج های خنک کننده و کاربردهای موتور عمومی طراحی شده است.

کاتالوگ و راهنمای اینورتر DELTA C2000

اسناد دلتا CP 2000 مانند دفترچه راهنمای کاربر که می تواند برای درک کدهای خطای Delta CP2000 استفاده شود، بروشور و دیتاشیت را می توان از لینک های ارائه شده در زیر دانلود کرد:
کاتالوگ دلتا C2000
راهنمای کاربر دلتا C2000 PDF
برگه مشخصات دلتا C2000

  • مسعود رجب پور
  • ۰
  • ۰

عوامل موثر در انتخاب پی ال سی زیاد هستند. در این مطلب سعی کرده ام به معرفی پرفروش ترین پی ال سی های بازار ایران بپردازیم. هرکدام از پی ال سی هایی که در این مقاله معرفی شده اند به طور تخصصی تر در صفحه خود حصول بررسی شده اند. همچنین برای خرید پی ال سی برندهای مختلف اتوماسیون صنعتی می توانید به فروشگاه تجهیزات اتوماسیون صنعتی نیک صنعت سر بزنید.

10 پی ال سی پرکاربرد

پی ال سی دلتا PLC 12SA211T/R DELTA

پی ال سی دلتا PLC 12SA211T/R DELTA

پی ال سی 12SA2 دلتا یکی از پی ال سی های معروف و پرکاربرد است که در صنعت از آن بسیار استفاده می شود. این مدل PLC دارای 8 ورودی و 4 خروجی است که 1 ورودی آن شمارنده سرعت بالا با حداکثر فرکانس 50KHZ را ساپورت می کند. خروجی های آن دارای دو نوع ترانزیستوری و رله ای هستند. خروجی ترانزیستوری آن نیز قابلیت تولید 100KHZ پالس را در خروجی خود دارد. از این پی ال سی در صنایع کوچک و بزرگ استفاده می شود.
همچنین از مزایای استفاده این پی ال سی، قابلیت اتصال کارت توسعه آنالوگ و دیجیتال از سمت چپ و راست به این سی پی یو و قابلیت RTC است. این سری از CPU ها دارای ظرفیت ذخیره سازی بالا هستند و راندمان کاری و عملکرد بسیار بالایی دارند. این پی ال سی برای ارتباط با تجهیزات دیگر از طریق شبکه از پروتکل های ارتباطی  RS232 و RS485 استفاده می کند. همچنین دو پورت RS485 جهت شبکه کردن دارد و هنگام شبکه کردن می تواند به عنوان مستر و اسلیو در شبکه مورد استفاده قرار گیرد.

پی ال سی دلتا PLC 28SV211T/R DELTA

/fa/محصولات/products/dvp-s/delta-plc-dvp28sv211t

پی ال سی 28SV2 دلتا یکی از پی ال سی های معروف و پرکاربرد است که به خاطر داشتن ورودی ها و خروجی های زیاد در صنعت از آن بسیار استفاده می شود این مدل PLC دارای 16 ورودی و 12 خروجی است. 2 ورودی آن شمارنده سرعت بالا با حداکثر فرکانس 200KHZ را ساپورت می کند و خروجی های آن دارای دو نوع ترانزیستوری و رله ای هستند. خروجی ترانزیستوری آن نیز قابلیت تولید 200KHZ پالس را در خروجی خود دارد. از این پی ال سی در صنایع کوچک و بزرگ استفاده می شود.
همچنین از مزایای استفاده این پی ال سی قابلیت اتصال کارت های توسعه آنالوگ و دیجیتال از سمت چپ و راست به این سی پی یو است. این سری از CPU ها دارای ظرفیت ذخیره سازی بالا و راندمان کاری و عملکرد بسیار بالایی دارند . این پی ال سی برای ارتباط با تجهیزات دیگر از طریق شبکه از پروتکل های ارتباطی  RS232 و RS485 استفاده می کند و هنگام شبکه کردن می تواند به عنوان مستر و اسلیو در شبکه مورد استفاده قرار گیرد.

پی ال سی فتک PLC FBS60MCT2-AC FATEK

FBS60MCT2


پی ال سی FBS60MCT2 فتک بزرگترین مدل در سری MC است. یعنی هم بیشترین ورودی و خروجی دیجیتال را دارد هم اندازه بزرگتر از بقیه مدل های این سری است. بنابراین به خاطر داشتن ورودی ها و خروجی های زیاد در صنعت از آن بسیار استفاده می شود. این مدل PLC دارای ولتاژ ورودی 220VAC بوده و دارای 36 ورودی و 24 خروجی است که 8 ورودی آن شمارنده سرعت بالا با حداکثر فرکانس 200KHZ را ساپورت می کند.
خروجی های آن دارای دو نوع ترانزیستوری و رله ای است که 8 خروجی ترانزیستوری آن نیز قابلیت تولید 200KHZ پالس را در خروجی خود و 16 خروجی دیگر این توانایی را ندارند و باید با آن ها رله های بیرونی را برای تحریک کنتاکتورها یا شیرهای برقی یا هر چیز دیگری لود کرد و ولتاژ تحمل این ترانزیستورها  5-30VDCاست.
از این پی ال سی در صنایع کوچک و بزرگ استفاده می شود همچنین از مزایای استفاده این پی ال سی قابلیت اتصال کارت های توسعه آنالوگ و دیجیتال از سمت چپ و راست به این سی پی یو و وجود RTC است. این سری از CPU ها دارای ظرفیت ذخیره سازی بالا و راندمان کاری و عملکرد بسیار بالایی دارند . این پی ال سی برای ارتباط با تجهیزات دیگر از طریق شبکه از پروتکل های ارتباطی  RS232 و RS485 استفاده می کند و هنگام شبکه کردن می تواند به عنوان مستر و اسلیو در شبکه مورد استفاده قرار گیرد.

پی ال سی فتک PLC FBS24MCT2-AC FATEK

PLC FBS24MCT2-AC FATEK


پی ال سی  FBS24MCT2 فتک به خاطر داشتن ورودی ها و خروجی های زیاد در صنعت از آن بسیار استفاده می شود این مدل PLC دارای ولتاژ ورودی 220VAC بوده و دارای 14 ورودی و 10 خروجی ترانزیستوری است که 4 ورودی آن شمارنده سرعت بالا با حداکثر فرکانس 200KHZ را ساپورت می کند و خروجی های آن دارای دو نوع ترانزیستوری و رله ای است که 4 خروجی ترانزیستوری آن نیز قابلیت تولید 200KHZ پالس را در خروجی خود دارد. از این پی ال سی در صنایع کوچک و بزرگ استفاده می شود در این پی ال سی قابلیت اتصال کارتهای توسعه آنالوگ و دیجیتال از سمت راست به این سی پی یو و وجود دارد همچنین دارای RTC نیز است.
این سری از CPU ها دارای ظرفیت ذخیره سازی بالا و راندمان کاری و عملکرد بسیار بالایی دارند . این پی ال سی برای ارتباط با تجهیزات دیگر از طریق شبکه از پروتکل های ارتباطی RS232 استفاده می کند و در صورت نیاز به پورت های ارتباطی دیگر  باید از برد های افزاینده پورت RS-485 یا ETHERNET استفاده کرد و هنگام شبکه کردن می تواند به عنوان مستر و اسلیو در شبکه مورد استفاده قرار گیرد.

PLC 1212 DC/DC/DC SIEMENS

PLC 1212 DC/DC/DC SIEMENS

از پی ال سی  1212C DC/DC/DCزیمنس در صنعت بسیار استفاده می شود این مدل PLC دارای ولتاژ ورودی 24VDC بوده و دارای 8 ورودی و 6 خروجی دیجیتال و 2 ورودی آنالوگ از نوع ولتاژی نیز است که 4 ورودی آن شمارنده سرعت بالا با حداکثر فرکانس 200KHZ را ساپورت می کند و خروجی های آن دارای از نوع ترانزیستوری است که 4 خروجی ترانزیستوری آن نیز قابلیت تولید 200KHZ پالس را در خروجی خود دارد. این CPU دارای انعطاف پذیری و قدرت بسیار بالا برای کنترل و مدیریت تجهیزات مختلف صنایع در سطوح کوچک و بزرگ در یک سیستم اتوماسیون صنعتی است و به این دلیل در صنایع کوچک و بزرگ استفاده می شود.
در این پی ال سی قابلیت اتصال کارتهای توسعه آنالوگ و دیجیتال از سمت راست و چپ همچنین بر روی CPU وجود دارد. این سری از سی پی یو ها دارای ظرفیت ذخیره سازی بالا و راندمان کاری و عملکرد بسیار بالایی دارند. این پی ال سی برای ارتباط با تجهیزات دیگر از طریق شبکه از پروتکل های ارتباطی پروفینت استفاده می کند و در صورت نیاز به پورت های ارتباطی دیگر باید از برد های توسعه شبکه پورت RS-485 استفاده کرد و هنگام شبکه کردن می تواند به عنوان مستر و اسلیو در شبکه مورد استفاده قرار گیرد.

پی ال سی زیمنس PLC 1215 DC/DC/DC SIEMENS

پی ال سی زیمنس PLC 1215 DC/DC/DC SIEMENS

از پی ال سی  1215C DC/DC/DCزیمنس در صنعت بسیار استفاده می شود این مدل PLC دارای ولتاژ ورودی 24VDC بوده و دارای 14 ورودی و 10 خروجی دیجیتال و 2 ورودی آنالوگ و 2 خروجی آنالوگ از نوع ولتاژی نیز است که 4 ورودی آن شمارنده سرعت بالا با حداکثر فرکانس 200KHZ را ساپورت می کند و خروجی های آن از نوع ترانزیستوری است و قابلیت تولید 200KHZ پالس را در خروجی خود دارد. این CPU دارای انعطاف پذیری و قدرت بسیار بالا برای کنترل و مدیریت تجهیزات مختلف صنایع در سطوح کوچک و بزرگ در یک سیستم اتوماسیون صنعتی است و به این دلیل در صنایع کوچک و بزرگ استفاده می شود.
در این پی ال سی قابلیت اتصال کارت های توسعه آنالوگ و دیجیتال از سمت راست و چپ همچنین بر روی CPU وجود دارد. این سری از سی پی یو ها دارای ظرفیت ذخیره سازی بالا و راندمان کاری و عملکرد بسیار بالایی دارند. این پی ال سی برای ارتباط با تجهیزات دیگر از طریق شبکه از پروتکل های ارتباطی پروفینت استفاده می کند و در صورت نیاز به پورت های ارتباطی دیگر باید از برد های توسعه شبکه پورت RS-485 استفاده کرد و هنگام شبکه کردن می تواند به عنوان مستر و اسلیو در شبکه مورد استفاده قرار گیرد.

پی ال سی زیمنس PLC 313C-2 DP SIEMENS

پی ال سی زیمنس PLC 313C-2 DP SIEMENS

از پی ال سی 313C-2 DPزیمنس در صنعت بسیار استفاده می شود این مدل PLC دارای ولتاژ ورودی 24VDC بوده و دارای 16 ورودی و 16 خروجی دیجیتال از نوع رله ای بوده و ورودی و خروجی آنالوگ ندارد. این CPU دارای انعطاف پذیری و قدرت بسیار بالا برای کنترل و مدیریت تجهیزات مختلف صنایع در سطوح کوچک و بزرگ در یک سیستم اتوماسیون صنعتی است و به این دلیل در صنایع کوچک و بزرگ از آن استفاده می شود.
در این پی ال سی قابلیت اتصال 11 ماژول توسعه آنالوگ و دیجیتال که شامل (ورودی و خروجی آنالوگ، ماژول دما، ماژول لودسل و ...) وجود دارد. این سری از سی پی یو ها دارای ظرفیت ذخیره سازی بالا و راندمان کاری و عملکرد بسیار بالایی دارند. این پی ال سی برای ارتباط با تجهیزات دیگر از طریق شبکه از پروتکل های ارتباطی پروفیباس و MPI استفاده می کند و در صورت نیاز به پورت های ارتباطی دیگر باید از برد های توسعه شبکه پورت RS-485 استفاده کرد و هنگام شبکه کردن می تواند به عنوان مستر و اسلیو در شبکه مورد استفاده قرار گیرد.

پی ال سی زیمنس PLC 314C-2 PNDP SIEMENS

پی ال سی زیمنس PLC 314C-2 PNDP SIEMENS


از پی ال سی 313C-2 PNDP زیمنس در صنعت بسیار استفاده می شود این مدل PLC دارای ولتاژ ورودی 24VDC بوده و دارای 24 ورودی و 16 خروجی دیجیتال از نوع رله ای بوده و ورودی و خروجی آنالوگ ندارد. این CPU دارای انعطاف پذیری و قدرت بسیار بالا برای کنترل و مدیریت تجهیزات مختلف صنایع در سطوح کوچک و بزرگ در یک سیستم اتوماسیون صنعتی است و به این دلیل در صنایع کوچک و بزرگ از آن استفاده می شود.
در این پی ال سی قابلیت اتصال 11 ماژول توسعه آنالوگ و دیجیتال که شامل (ورودی و خروجی آنالوگ، ماژول دما، ماژول لودسل و ...) وجود دارد. این سری از سی پی یو ها دارای ظرفیت ذخیره سازی بالا و راندمان کاری و عملکرد بسیار بالایی دارند. این پی ال سی برای ارتباط با تجهیزات دیگر از طریق شبکه از پروتکل های ارتباطی پروفینت و پروفیباس استفاده می کند و در صورت نیاز به پورت های ارتباطی دیگر باید از برد های توسعه شبکه پورت RS-485 استفاده کرد و هنگام شبکه کردن می تواند به عنوان مستر و اسلیو در شبکه مورد استفاده قرار گیرد.

پی ال سی میتسوبیشی PLC FX3UC MITSUBISHI

پی ال سی میتسوبیشی PLC FX3UC MITSUBISHI


پی ال سی FX3UC میتسوبیشی انعطاف پذیری و عملکرد بیشتری را برای برنامه هایی که فاقد پی ال سی های سنتی هستند به ارمغان می اورد و در صنعت بسیار استفاده می شود این نوع پی ال سی بصورت کامپکت بوده و دارای ولتاژ ورودی 24VDC و ورودی و خروجی های دیجیتال 16، 32، 64، 96 تایی است و ورودی و خروجی آنالوگ ندارد. این CPU دارای انعطاف پذیری و قدرت بسیار بالا برای کنترل و مدیریت تجهیزات مختلف صنایع در سطوح کوچک و بزرگ در یک سیستم اتوماسیون صنعتی است و به این دلیل در صنایع کوچک و بزرگ از آن استفاده می شود در این پی ال سی قابلیت اتصال ماژول های توسعه آنالوگ و دیجیتال و شبکه وجود دارد. این سری از سی پی یو ها دارای ظرفیت ذخیره سازی بالا و راندمان کاری و عملکرد بسیار بالایی می باشند.

پی ال سی امرون PLC CP1H OMRON

پی ال سی امرون PLC CP1H OMRON

پی ال سی  CP1H امرون کنترلرهایی کامپکت با سرعت بسیار بالا و پیشرفته هستند که برای ماشین­های کامپکت طراحی شده­اند. این مدل PLC دارای ولتاژ ورودی 24VDC بوده و دارای 4 ورودی و 4 خروجی دیجیتال از نوع ترانزیستوری برای کنترل چد محور بوده و هنچنین 4 ورودی و 2 خروجی آنالوگ دارد. سری CP1H را می­توان با کارت­های ورودی و خروجی کامپکت گسترش داد. علاوه بر این می­توان تعداد دو عدد کارت ورودی و خروجی سری CJ1W را نیز به این PLCها متصل کرد. بدین طریق PLCهای سری CP1H قابلیت اتصال به بسیاری از شبکه های رایج سطح فیلد را دارند و بیشتر ماژول­های ارتباطی سری CJ را نیز پشتیبانی می­ کند.

  • مسعود رجب پور
  • ۱
  • ۰

سروو موتور (servo motor) چیست؟

سرو موتور یک محرک دوار یا محرک خطی است که امکان کنترل دقیق موقعیت، سرعت و شتاب زاویه ای یا خطی را فراهم می آورد. این شامل یک موتور مناسب متصل به سنسور برای بازخورد موقعیت است. سرو موتورها در کاربردهایی مانند روباتیک، ماشین آلات CNC یا تولید خودکار استفاده می شوند.رو موتورها در اندازه های مختلف و در سه نوع اصلی وجود دارند:

  • چرخش موقعیتی
  • چرخش پیوسته
  • خطی 

سرو موتور برای چه مواردی استفاده می شود؟

چند مثال:

  • روباتیک: یک موتور سروو در هر "مفصل" یک ربات برای ایجاد حرکات استفاده می شود و زاویه دقیق بازوی ربات را می دهد.
  • تسمه نقاله: موتورهای سروو حرکت می کنند، متوقف می شوند و تسمه نقاله را حمل می کنند و محصول را در مراحل مختلف حمل می کنند.
  • در بسته بندی/بطری کردن محصول و برچسب زدن.

سرو موتورهای DC چه کاربردهایی دارند؟

نمونه های کاربردی DC Servomotors شامل موارد زیر است:

  • ابزار ماشین (برش فلز)
  • ماشین آلات (تشکیل فلز)
  • موقعیت یابی آنتن
  • بسته بندی
  • نجاری
  • منسوجات
  • چاپ

اصل کار سرو موتور چیست؟

سرو موتور بر اساس اصل PWM (مدولاسیون عرض پالس) کار می کند، بدین معنی که زاویه چرخش آن با مدت زمان پالس اعمال شده به پین ​​کنترل آن کنترل می شود. اساساً سرو موتور از موتور DC تشکیل شده است که توسط یک مقاومت متغیر (پتانسیومتر) و برخی چرخ دنده ها کنترل می شود.

تفاوت موتور و سرو موتور چیست؟

تفاوت موتور و سرو موتور

سرو موتور مانند موتور DC آزادانه و پیوسته نمی چرخد. چرخش آن به 180 درجه محدود می شود در حالی که موتور DC به طور مداوم می چرخد. موتورهای سروو در بازوها، پاها یا سیستم کنترل سکان و ماشین های اسباب بازی استفاده می شوند. موتورهای DC در فن ها، چرخ های ماشین و غیره استفاده می شود.

سرو موتورها چه مزایایی دارند؟

  • مزایای سرو موتور
  • راندمان بالا
  • قدرت خروجی بالا نسبت به اندازه آن ها
  • گشتاور ثابت در سرعت بالاتر
  • کنترل حلقه بسته
  • عملیات آرام
  • بسیار قابل اعتماد
  • نسبت بالای گشتاور به اینرسی
  • شتاب بالا

سرو موتورها AC هستند یا DC؟

سروو موتورها در دو نوع اصلی وجود دارند AC و .DC هر نوع برای طیف وسیعی از برنامه ها طراحی شده است، اما هر دو را می توان در ماشین آلات و دستگاه های مختلف صنعتی و خانگی یافت.

آیا سرو موتورها برس دارند؟

آیا سرو موتورها برس دارند؟

مزایای برس موتور سروو موتور
 
Brush Servo Motors می تواند به دلیل کمبود وسایل الکترونیکی در محیط های سخت کار کند، معمولاً دارای برس های قابل تعویض برای طول عمر بیشتر است و هنگام کار با سرعت ثابت نیازی به کنترل کننده ندارد.

تفاوت بین موتور القایی و سروو موتور چیست؟

  1. موتور القایی با سرعت همزمان کار می کند
  2. موتور سروو سیستم حلقه بسته است که در آن موتور القایی یک سیستم حلقه باز است
  3. موتور القایی دارای اینرسی زیاد و سروو موتور اینرسی بسیار پایینی دارد. از این رو سرو موتورها در برنامه هایی که نیاز به موقعیت لحظه ای و دقیق بار دارند مورد استفاده قرار می گیرند.

سرو موتور چه ویژگی هایی دارد؟

سرو موتورها قادرند در طیف وسیعی از سرعتها - اعم از زیاد و کم - بدون گرم شدن بیش از حد کار کنند و گشتاور کافی را در سرعت صفر برای نگه داشتن بار در محل خود حفظ کنند. آنها همچنین می توانند با وجود تغییرات در مقدار گشتاور اعمال شده بر روی سیستم، سرعت ثابت خود را حفظ کنند.
 

سرو موتور چه نوع موتوری است؟

سروو موتورها به طور کلی مجموعه ای از چهار چیز هستند: موتور DC، مجموعه دنده، مدار کنترل و سنسور موقعیت (معمولاً پتانسیومتر). موقعیت موتورهای سروو را می توان دقیق تر از موتورهای DC استاندارد کنترل کرد و آنها معمولاً دارای سه سیم (قدرت، زمین و کنترل) هستند.

چگونه یک سروو موتور انتخاب کنم؟

عوامل اصلی در انتخاب سرو موتور

  • گشتاور پیوسته
  • حداکثر گشتاور 
  • سرعت
  • نسبت دنده
  • اینرسی
  • دقت
  • عوامل محیطی
  • بهره وری

خرید انواع سروو موتورهای صنعتی

شرکت نیک صنعت به عنوان یکی از نمایندگی های رسمی و اصلی تجهیزات اتوماسیون صنعتی در ایران فعالیت دارد. قیمت انواع سروو موتورها را می توانید از منوی بالای سایت، بخش لیست قیمت مشاهده کنید. از مزایای شرکت نیک صنعت، مشاوره کاملا رایگان پیش از خرید است. نمایندگی فروش سروو موتورهای تمامی برندهای مهم صنعتی مانند دلتا، زیمنس،‌فتک، اینوت، اشنایدر،‌ دانفوس، ال اس و سایر برندهای معتبر را در اختیار دارد. پس از خرید شما از پشتیبانی و خدمات پس از فروش با بهترین کیفیت برخوردار خواهید بود و همچنین گارانتی اصلی محصول را در اختیار خواهید داشت.

 

.

  • مسعود رجب پور