نمایندگی دلتا در ایران

معرفی محصولات دلتا در ایران به همراه معرفی نمایندگی های رسمی

نمایندگی دلتا در ایران

معرفی محصولات دلتا در ایران به همراه معرفی نمایندگی های رسمی

دلتا برای دهمین سال در ردیف DJSI World برای تجهیزات الکترونیکی ، ابزار و قطعات برای پنجمین بار در سه سال متوالی انتخاب شد

  • ۰
  • ۰

چکیده مطلب:

سنسور دما و رطوبت یک وسیله است که دوکار را هم زمان می تواند انجام دهد:می تواند دمای محیط را بخواند و رطوبت محیط را اندازه بگیرد

 

 

این وسیله که مشاهده می کنید یک سنسور است که دوکار را هم زمان می تواند انجام دهد:

  1. میتواند دمای محیط را بخواند
  2. میتواند رطوبت محیط را اندازه بگیرد

 

سنسور دما و رطوبت


سنسور دما و رطوبت به شکل های مختلف در صنعت موجود است اما این مدلی که در عکس بالا مشاهده می کنید از کیفیت بالاتری برخوردار است و به همان اندازه قیمت بالاتری نیز دارد.
انتهای سنسور می تواند دما و رطوبت را بسنجد و بردی که این کار را انجام می دهد داخل محفظه ای در بالای سنسور قرار دارد ( یک ترنسمیتر است ).
در محفظه را باز میکنیم و سیم  کشی آن را باهم بررسی می کنیم اما قبل آن می رویم داخل نرم افزار WPL SOFT  تا ببینیم دما و رطوبت را چگونه می توانیم فراخوانی و اسکیل کنیم.

 وارد نرم افزار می شویم و یک پروژه ایجاد می کنیم و برنامه خود را می نویسیم. اول از قسمت Wizard / Auxiliary setup کارت خود را انتخاب می کنیم ( 06xa ) و نوع آن را جریانی انتخاب می کنیم و کانال 1 وکانال 2 را فراخوانی می کنیم و مقادیر را برای  دما داخل رجیستر D100 و برای رطوبت داخل رجیستر D200 می خوانیم و بعد دستور اسکیل را می نویسیم.


این قسمت که در عکس بالا مشاهده می کنید برنامه ی مربوط به دما هس
     

 
 
  
و عکس بالا برنامه رطوبت هست. در نهایت آن را کامپایل و داخل پی ال سی دانلود می کنیم.
 

 نرم افزار WPL SOFT
طبق عکسی که در بالا مشاهده میکنید ما در سنسور را باز کردیم، داخل محفظه آن ترمینال هایی هست که سیم کشی آن را انجام دادیم که این کار داخل در سنسور نوشته شده که به چه صورت باید انجام شود.
 

 نرم افزار WPL SOFT 


داخل محفظه که با حرف K2 نمایش داده شده است و به تغذیه ترنسمیتر مربوط می شود یک 24VDC متصل می کنیم و در قسمتی که با حرف K3 نمایش داده شده 3 ترمینال مشاهده می کنید که شماره 1 با حرف T ( برای دما)، شماره 2 با حرف H (مربوط به رطوبت)  و شماره 3 با حرف (GND) برای زمین می باشد.
 

نرم افزار WPL SOFT


و حال به این صورت سیم بندی را انجام می دهیم:
با توجه  به عکس بالا چون خروجی سنسور های ما از نوع جریانی هست باید V و I  کانال اول کارت 06XA را باهم جامپ کنیم و به ترمینالی که با حرف T نمایش داده شده متصل کنیم و V و I  کانال دوم کارت 06XA را باهم جامپ کنیم و به ترمینالی که با حرف H نمایش داده شده متصل کنیم و COM کارت 06XA را نیز به ترمینالی که با حرف  GND مشخص شده متصل میکنیم (طبق تصویر زیر).
 

تا الان برنامه رو نوشتیم و سیم کشی هم انجام دادیم. داخل نرم افزار می رویم تا ببینیم رطوبت و دمای ما چند هست (برای دیدن واضح تر داخل DOPSOFT می رویم).
طبق عکسی که در پایین مشاهده می کنید می بینیم که دما 26 و رطوبت 10 درصد هست. البته این اعداد به صورت اعداد صحیح هست و برای عدد دقیق تر می توانید در برنامه اعداد را از حالت صحیح به عدد اعشاری تغییر دهید. که به صورت اعشار دما 25.8 و رطوبت 10.7 هست.


برای تست یک لیوان آب جوش می آوریم که افزایش دما و رطوبت را توسط آن مشاهده کنیم.

سنسور دما و رطوبت در نرم افزار نرم افزار WPL SOFT

  
آن قسمت سنسور که در عکس بالا مشاهده میکنید دما و رطوبت را می سنجد و با توجه به فیلم متوجه می شوید که این اعداد دما و رطوبت بالا و بالاتر می رود.
نکته: این سنسور غیر تماسی هست به این معنی که حتما نباید به طور مستقیم داخل آب جوش باشد تا دما و رطوبت افزایش پیدا کند.
 

  • ۰۰/۰۹/۲۳
  • مسعود رجب پور

نظرات (۱)

  • مسعور رجب پور
  • slammmmmm

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی