نمایندگی دلتا در ایران

معرفی محصولات دلتا در ایران به همراه معرفی نمایندگی های رسمی

نمایندگی دلتا در ایران

معرفی محصولات دلتا در ایران به همراه معرفی نمایندگی های رسمی

دلتا برای دهمین سال در ردیف DJSI World برای تجهیزات الکترونیکی ، ابزار و قطعات برای پنجمین بار در سه سال متوالی انتخاب شد

۵ مطلب در آذر ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

چکیده مطلب:

قصد داریم به صورت عملی به ورودی پی ال سی یک پوتانسیومتر وصل کنیم و مقدار ولتاژ 0 تا 10 ولت را در رجیستر مخصوص بخوانیم. همچنین از طریق یک مخزن داخل برنامه Factory IO مقدار کم و زیاد شدن مایع را داخل مخزن ببینیم.

پی ال سی های 10SX به جز ورودی ها و خروجی های دیجیتال، ورودی ها و خروجی های آنالوگ هم بر روی خودشان دارند. طبق عکسی که در پایین مشاهده می کنید، این پی ال سی دارای دو ورودی آنالوگ، دو خروجی آنالوگ، چهار ورودی دیجیتال و دو خروجی دیجیتال است. این خروجی ها می توانند هم از نوع رله ای و هم از نوع ترانزیستوری باشند.
خروجی های رله ای

این پی ای سی دو خروجی رله ای دارد. نوشتن برنامه این پی ال سی ها مثل بقیه پی هست و هیچ تفاوتی ندارد.
ما قصد داریم امروز به صورت عملی به ورودی آن یک پوتانسیومتر وصل کنیم و مقدار ولتاژ 0 تا 10 ولت را در رجیستر مخصوص بخوانیم همچنین از طریق یک مخزن داخل برنامه Factory IO مقدار کم و زیاد شدن مایع را داخل مخزن ببینیم.

اگر ورودی های آنالوگ 10SX را بخواهیم بررسی کنیم، به ازای ولتاژ -10 تا +10 عدد روبروی اش نمایش داده می شود و به ازای جریان -20 تا +20 عدد روبروی اش در پی ال سی نشان داده می شود. و رجیسترها برای ورودی آنالوگ، کانال اول برای D1056 و برای کانال دوم D1057 هستند (این اطلاعات در منوال پی ال سی موجود است). وارد برنامه WPLSOFT می شویم و با ئستور MOV  D1056 را فراخوانی می کنیم.
همین را فعلا داخل پی ال سی دانلود می کنیم و با پی ال سی آنلاین می شویم. زمانی که پتانسیومتر را می چرخانیم، مقداری که به ما نمایش می دهد چیزی میان 0 تا 2000 است. حالا ما چگونه پتانسومتر را به پی ال سی متصل کردیم؟ وارد بخش عملی میشویم تا ببینیم به چه صورت انجام شده است.

پیدا کردن سر متغیر پتانسیومتر
در عکس بالا یک پتانسیومتر داریم که سه تا سر دارد و با مولتی متر سر متغیر را پیدا کردیم (وسطی متغیر و دو سر کنار ثابت هست). یکی از سرهای کنار را به 0 ولت منبع تغذیه متصل کردیم و دیگری را به 10 ولت زدیم. سر متغیر را به ورودی اول متصل کردیم (کانال اول آنالوگ) و کام اش را هم وصل کرده ایم به 0 ولت منبع تغذیه؛ بدین صورت ما توانسته ایم پتانسیومتر را تبدیل کنیم به ولتاژ 0 تا 10 ولت .حالا آن را به برق می زنیم، وارد برنامه می شویم و داخل پی ال سی دانلود می کنیم.
حال هرچه پیچ پتانسیومتر را باز می کنیم به عدد 2000 نزدیک تر می شود. حالا می خواهیم این مقدار را به صورت دقیق تر ببینیم؛ به عنوان مثال ببینیم در عدد 1151 چه ولتاژی داریم. برای این کار باید اول اسکیل کنیم اگر مقداری که در D10 نشان می دهد را تقسیم بر 200 کنیم ولتاژ آن عدد به دست می آید.

حالا ما می خواهیم با برنامه FACTORY IO D یک مخزن بیاوریم و وقتی که پتانسیومتر را کم و زیاد می کنیم ببینید مقداری مایعی که وارد این مخزن می شود به چه صورت عمل می کند.
 
می بینید که با باز کردن پتانسیومتر مخزن از مایع پر می شود و هرچه تندتر این کار را بکنیم آب با فشار بیشتری وارد مخزن می شود و با چرخاندن پتانسیومتر به سمت عکس مخزن خالی می شود.
به این صورت توانستیم از طریق یک پتانسیومتر ولتاژ 0 تا 10 ولت تولید کنیم،  پی ال سی 10sxرا متصل کنیم به ورودی آنالوگ اش و مقدارش را بخوانیم همچنین داخل برنامه factory io یک مخزن را پرآب کنیم.

  • مسعود رجب پور
  • ۰
  • ۰

چکیده مطلب:

دوستان زیادی سوالاتی درمورد چگونگی راه اندازی درایو های مختلف توسط شستی و کلید ها از ما می پرسند. باید درنظر داشته باشید که چگونگی راه اندازی برای درایو ها با برندهای مختلف متفاوت است و باید به منوال درایو خود مراجعه کنید

دوستان زیادی سوالاتی درمورد چگونگی راه اندازی درایو های صنعتی مختلف توسط شستی و کلید ها از ما می پرسند. باید درنظر داشته باشید که چگونگی راه اندازی برای درایو ها با برندهای مختلف متفاوت است و باید به منوال درایو خود مراجعه کنید.
امروز قصد داریم یک درایو اینوت را از طریق دوتا کلید سلکتوری راه اندازی کنیم.

همانطور که در عکس بالا مشاهده می کنید در اینجا یک درایو gd20 اینوت 1.5 کیلووات داریم و برق ورودی آن تک فاز است و همینطور یک موتور القایی که قصد داریم موتور را از طریق درایو راه اندازی کنیم اما توسط دو تا کلید.. وقتی می گوییم کلید یعنی با ترمینال های دیجیتال کار داریم. ترمینال های دیجیتال در این درایو در ردیف بالا قرار گرفته اند. پس ما باید به منوال این درایو در قسمت پارامتر های دیجتال مراجعه کنیم. برای شروع اول درایو را ریست می کنیم و پارامتر های موتور را که روی پلاک آن نوشته شده داخل درایو وارد می کنیم.
ما از روی دفترچه ای که همراه درایو قرار داشته پارامترها را بررسی می کنیم ( شما می توانید منوال درایو را دانلود و پارامتر هارا از آنجا مشاهده کنید).

پارامتر 00-18 که برای حالت ریست هست را روی شماره 1 بگذاریم درایو ما به حالت تنظیمات کارخانه برمی گردد و ریست می شود. بعد از اینکه درایو را ریست کردیم برق آن را یک بار قطع و دوباره وصل میکنیم و درمرحله بعد می رویم برای پارامتردهی مشخصات موتور.

. پارامتر های گروه 2 که مربوط می شود به پارامتر موتور. حال از اولین پارامتر شروع می کنیم:

  • پارامتر 02.01 به کیلووات موتور مربوط است که روی پلاک موتور 0.55 کیلووات هست
  • پارامتر 02.02 مربوط می شود به فرکانس های ورودی که روی پلاک موتور 50 هرتز است
  • پارامتر بعدی 02.03 که RPM موتور هست (دور بر دقیقه) که روی موتور RPM ،2790 نوشته شده پس ما باید 2790 را وارد کنیم
  • پارامتر 02.04 مربوط می شود به ولتاژ موتور. و موتور ما به علت این که درایو آن تک به سه هست یعنی ورودی 220 ولت و خروجی آن سه فاز 220 ولت است، باید به صورت مثلت سربندی شود پس ولتاژی که باید وارد شود ولتاژ مثلث است که روی پلاک موتور عدد ولتاژ اول مربوط می شود به حالت مثلت و ولتاژ دوم مربوط می شود به حالت ستاره. پس ما باید 220 را وارد کنیم.
  • پارامتر بعدی 02.05 هست که به جریان موتور مربوط است و روی پلاک موتور جریان در حالت مثلث اولین عدد 2.4 آمپر است که ما آن را وارد پارامتر 02.05 می کنیم. نحوه پارامتر دهی توسط کیپد درایو انجام می شود. دکمه PRG را می زنیم و گروه پارامتر که در اینجا  00 هست را پیدا می کنیم و با دکمه INT تایید می کنیم. به عنوان مثال برای پارامتر 18-00 با دکمه های فلش بالا و پایین روی عدد 18-00 تنظیم می کنیم و INT را فشار می دهیم. حالا برای ریست این پارامتر را روی عدد 1 تنظیم کرده و INT رامی زنیم.
    حالا پارامتر 01-02 که به گروه 2 مربوط می شود و کیلووات موتور است را تنظیم کنید. می بینید که عدد 0.5 را نشان می دهد و به همین منوال بقیه پارامتر ها را اعمال کنید. قبل از این که وارد پارامتر های گروه 5 بشویم باید به درایو بگوییم که از چه طریق میخواهد RUN و STOP شود (از روی کیپد یا از روی ترمینال ها).
    چون ما قصد داریم به ترمینال ها شستی یا کلید را وصل کنیم، باید آن را روی ترمینال تنظیم کنیم. در حالت پیش فرض روی کیپد تنظیم شده و اگر RUN را فشار دهید موتور روشن می شود. همچین با زدن دکمه STOP موتور متوقف می شود.
    بنابراین پارامتر 00.01 را روی عدد 1 تنظیم می کنیم (طبق منوال درایو). حال هرچقدر دکمه RUN را بزنید موتور روشن نمی شود و این به این معناست که رفته است روی حالت ترمینال.
    حال باید برویم سراغ کلید ها و برای اینکه ببینیم چگونه باید وصل کنیم به منوال درایو مراجعه می کنید.
    وارد پارامتر گروه 5 میشویم (که مربوط به دیجیتال هاست) اما سیم بندی کلید و شستی ها مربوط می شود به پارامتر 5- 13 که با توجه به منوال چهار نوع سیم بندی انجام داده که دو نوع آن مربوط می شود به کلید و دو نوع آن مربوط می شود به راه اندازی با شستی. ما الان قرار است طبق عکس بالا سیم بندی را انجام دهیم (k1 و k2 هردو کلید هستند). در این حالت پارامترهای 5-13= 0 و 5-01 = 1(forward)  و 5-02 =2(revers) را تنظیم می کنیم.

بعد از انجام سیم بندی و تنظیم پارامتر های ذکر شده موتور را راه اندازی می کنیم. با زدن کلید اول (k1) موتور در جهت راستگرد شروع به حرکت می کند و با زدن کلید دوم (k2) موتور در جهت چپ گرد شروع به حرکت می کند.

با یک روش دیگر هم می توان موتور را راه اندازی کرد، به این صورت که پارامتر 5-13 را برابر 1 قرار داده و این بار با زدن کلید k1 موتور به حالت راستگرد شروع به حرکت می کند و در حین حرکت موتور با زدن کلید k2 موتور تغییر جهت می دهد.

  • مسعود رجب پور
  • ۰
  • ۰

چکیده مطلب:

سنسور دما و رطوبت یک وسیله است که دوکار را هم زمان می تواند انجام دهد:می تواند دمای محیط را بخواند و رطوبت محیط را اندازه بگیرد

 

 

این وسیله که مشاهده می کنید یک سنسور است که دوکار را هم زمان می تواند انجام دهد:

  1. میتواند دمای محیط را بخواند
  2. میتواند رطوبت محیط را اندازه بگیرد

 

سنسور دما و رطوبت


سنسور دما و رطوبت به شکل های مختلف در صنعت موجود است اما این مدلی که در عکس بالا مشاهده می کنید از کیفیت بالاتری برخوردار است و به همان اندازه قیمت بالاتری نیز دارد.
انتهای سنسور می تواند دما و رطوبت را بسنجد و بردی که این کار را انجام می دهد داخل محفظه ای در بالای سنسور قرار دارد ( یک ترنسمیتر است ).
در محفظه را باز میکنیم و سیم  کشی آن را باهم بررسی می کنیم اما قبل آن می رویم داخل نرم افزار WPL SOFT  تا ببینیم دما و رطوبت را چگونه می توانیم فراخوانی و اسکیل کنیم.

 وارد نرم افزار می شویم و یک پروژه ایجاد می کنیم و برنامه خود را می نویسیم. اول از قسمت Wizard / Auxiliary setup کارت خود را انتخاب می کنیم ( 06xa ) و نوع آن را جریانی انتخاب می کنیم و کانال 1 وکانال 2 را فراخوانی می کنیم و مقادیر را برای  دما داخل رجیستر D100 و برای رطوبت داخل رجیستر D200 می خوانیم و بعد دستور اسکیل را می نویسیم.


این قسمت که در عکس بالا مشاهده می کنید برنامه ی مربوط به دما هس
     

 
 
  
و عکس بالا برنامه رطوبت هست. در نهایت آن را کامپایل و داخل پی ال سی دانلود می کنیم.
 

 نرم افزار WPL SOFT
طبق عکسی که در بالا مشاهده میکنید ما در سنسور را باز کردیم، داخل محفظه آن ترمینال هایی هست که سیم کشی آن را انجام دادیم که این کار داخل در سنسور نوشته شده که به چه صورت باید انجام شود.
 

 نرم افزار WPL SOFT 


داخل محفظه که با حرف K2 نمایش داده شده است و به تغذیه ترنسمیتر مربوط می شود یک 24VDC متصل می کنیم و در قسمتی که با حرف K3 نمایش داده شده 3 ترمینال مشاهده می کنید که شماره 1 با حرف T ( برای دما)، شماره 2 با حرف H (مربوط به رطوبت)  و شماره 3 با حرف (GND) برای زمین می باشد.
 

نرم افزار WPL SOFT


و حال به این صورت سیم بندی را انجام می دهیم:
با توجه  به عکس بالا چون خروجی سنسور های ما از نوع جریانی هست باید V و I  کانال اول کارت 06XA را باهم جامپ کنیم و به ترمینالی که با حرف T نمایش داده شده متصل کنیم و V و I  کانال دوم کارت 06XA را باهم جامپ کنیم و به ترمینالی که با حرف H نمایش داده شده متصل کنیم و COM کارت 06XA را نیز به ترمینالی که با حرف  GND مشخص شده متصل میکنیم (طبق تصویر زیر).
 

تا الان برنامه رو نوشتیم و سیم کشی هم انجام دادیم. داخل نرم افزار می رویم تا ببینیم رطوبت و دمای ما چند هست (برای دیدن واضح تر داخل DOPSOFT می رویم).
طبق عکسی که در پایین مشاهده می کنید می بینیم که دما 26 و رطوبت 10 درصد هست. البته این اعداد به صورت اعداد صحیح هست و برای عدد دقیق تر می توانید در برنامه اعداد را از حالت صحیح به عدد اعشاری تغییر دهید. که به صورت اعشار دما 25.8 و رطوبت 10.7 هست.


برای تست یک لیوان آب جوش می آوریم که افزایش دما و رطوبت را توسط آن مشاهده کنیم.

سنسور دما و رطوبت در نرم افزار نرم افزار WPL SOFT

  
آن قسمت سنسور که در عکس بالا مشاهده میکنید دما و رطوبت را می سنجد و با توجه به فیلم متوجه می شوید که این اعداد دما و رطوبت بالا و بالاتر می رود.
نکته: این سنسور غیر تماسی هست به این معنی که حتما نباید به طور مستقیم داخل آب جوش باشد تا دما و رطوبت افزایش پیدا کند.
 

  • مسعود رجب پور
  • ۰
  • ۰

چکیده مطلب:

HMI به معنی ارتباط بین انسان با ماشین است و برای مانیتور کردن، اعمال و ارسال فرمان به کنترل کننده های صنعتی، مشاهده و تنظیم پارامترهای دستگاه های صنعتی مانند PLC, INVERTER استفاده می شود

 

 

HMI 107BV DELTA

HMI 107BV DELTA
اچ ام آی دلتا مدل DOP-107BV دارای ولتاژ 24VDC بوده و دارای سایز صفحه نمایش 7 اینچ می باشد. این مدل دارای یک کام پورت COM1 می باشد که در داخل خود این کام، COM2 نیز پشتیبانی می شود. همچنین دارای 1 پورت USB جهت اتصال فلش و 1 پورت USB جهت پروگرام کردن برنامه و یا اتصال پرینتر به اچ ام آی  می باشد. جهت برنامه نویسی این سری از HMI های برند دلتا باید از نرم افزار  DOPSOFT ورژن 4 استفاده نمود. از قابلیت های دیگر این HMI: امکان ذخیره سازی اطلاعات، ماکرونویسی برای انجام محاسبات و اعمال منطقی، توانایی نمایش دادن انیمیشن، قابلیت نمایش اطلاعات بصورت منحنی، دارای RTC به منظور تنظیم تاریخ و ساعات معین، قابلیت اتصال به انواع PLCها، توانایی اتصال به 255 وسیله و نمایش پارامترهای آنها در هنگام شبکه شدن،
قابلیت اتصال به اینورتر، سرو درایو و هر وسیله ای که پورت RS485 دارد می باشد.

HMI 107EV DELTA

HMI 107EV DELTA
اچ ام آی دلتا مدل DOP-107EV دارای ولتاژ 24VDC بوده و دارای سایز صفحه نمایش 7 اینچ می باشد. این مدل دارای دو کام پورت COM1  و COM2 می باشد که COM2 در داخل خود COM3 را نیز پشتیبانی می کند. این مدل علاوه بر داشتن پورت های سریال، یک پورت ETHERNET نیز دارد که از طریق کابل LAN می توان عمل دانلود و آپلود برنامه بر روی اچ ام آی را انجام دارد و هم می توان به تجهیزاتی که دارای پورت ETHERNET می باشند ارتباط شبکه برقرار نمود و همچنین از طریق برنامه VNC VIEWER امکان کنترل و مانیتور برنامه بر روی گوشی و سیستم ویندوز از راه دور وجود دارد. این اچ ام آی دارای 1 پورت USB جهت اتصال فلش و 1 پورت USB جهت پروگرام کردن برنامه و یا اتصال پرینتر به اچ ام آی  می باشد. جهت برنامه نویسی این سری از HMI های برند دلتا باید از نرم افزار  DOPSOFT ورژن 4 استفاده نمود. از قابلیت های دیگر این HMI: امکان ذخیره سازی اطلاعات، ماکرونویسی برای انجام محاسبات و اعمال منطقی، توانایی نمایش دادن انیمیشن، قابلیت نمایش اطلاعات بصورت منحنی، دارای RTC به منظور تنظیم تاریخ و ساعات معین، قابلیت اتصال به انواع PLCها، توانایی اتصال به 255 وسیله و نمایش پارامترهای آنها در هنگام شبکه شدن، قابلیت اتصال به اینورتر، سرو درایو و هر وسیله ای که پورت RS485 دارد می باشد.

HMI 110IS DELTA

اچ ام آی دلتا مدل DOP-110IS دارای ولتاژ 24VDC بوده و دارای سایز صفحه نمایش 10 اینچ می باشد. این مدل دارای 3 کام پورت COM1  و COM2 و COM3 می باشد. این مدل علاوه بر داشتن پورت های سریال، یک پورت ETHERNET نیز دارد که از طریق کابل LAN می توان عمل دانلود و آپلود برنامه بر روی اچ ام آی را انجام دارد و هم می توان به تجهیزاتی که دارای پورت ETHERNET می باشند ارتباط شبکه برقرار نمود و همچنین از طریق برنامه VNC VIEWER امکان کنترل و مانیتور برنامه بر روی گوشی و سیستم ویندوز از راه دور وجود دارد. این اچ ام آی دارای 1 پورت USB جهت اتصال فلش و 1 پورت USB جهت پروگرام کردن برنامه و یا اتصال پرینتر به اچ ام آی و یک مموری کارت SD می باشد. جهت برنامه نویسی این سری از HMI های برند دلتا باید از نرم افزار  DOPSOFT ورژن 4 استفاده نمود. از قابلیت های دیگر این اچ ام آی: امکان ذخیره سازی اطلاعات، ماکرونویسی برای انجام محاسبات و اعمال منطقی، توانایی نمایش دادن انیمیشن، قابلیت نمایش اطلاعات بصورت منحنی، دارای RTC به منظور تنظیم تاریخ و ساعات معین، قابلیت اتصال به انواع PLCها، توانایی اتصال به 255 وسیله و نمایش پارامترهای آنها در هنگام شبکه شدن، قابلیت اتصال به اینورتر، سرو درایو و هر وسیله ای که پورت RS485 دارد می باشد.

HMI KTP-700 BASIC SIEMENS

HMI KTP-700 BASIC SIEMENS
اچ ام آی زیمنس مدل KTP-700 بیسیک دارای ولتاژ 24VDC بوده و دارای سایز صفحه نمایش 7 اینچ می باشد. این مدل دارای 1 پورت ETHERNET و PROFINET و 1 پورت USB  می باشد و می تواند پروتکل های ETHERNET TCP/IP- MODBUS TCP/IP را پشتیبانی کند .  همچنین دارای RAM با حافظه 10MB می باشد. تاچ پنل زیمنس مدل  6AV2 123-2GB03-0AX0  بر روی خود دارای 8  کلید فشاری جهت انجام تنظیمات بصورت دستی می باشد. جهت برنامه نویسی این سری از HMI های برند زیمنس باید از نرم افزار  WINCC BASIC V13 و WINCC COMFORT/PROFESSIONAL/ADVANCED استفاده نمود.  
 این مدل دارای 1 پورت ETHERNET دو سوئیچه و PROFINET و دارای 1 پورت RS485/422 می باشد و می تواند پروتکل های MPI و PROFIBUS DP و شبکه  MODBUS ASCII/RTU و ETHERNET TCP/IP- MODBUS TCP/IP را پشتیبانی کند این مدل علاوه بر داشتن پورت های سریال، دو پورت USB ، یک پورت MINI USB، دو کارت SD نیز دارد و دارای RAM با حافظه 12MB می باشد این مدل فقط به صورت لمسی بوده و بر روی خود دارای کلید فشاری جهت انجام تنظیمات نمی باشد. جهت برنامه نویسی این سری از HMI های برند زیمنس باید از نرم افزار WINCC COMFORT/PROFESIONAL/ ADVANCED استفاده نمود.

HMI TP-700 COMFORT SIEMENS

HMI TP-700 COMFORT SIEMENS
اچ ام آی زیمنس مدل TP-700 کامفورت دارای ولتاژ 24VDC بوده و دارای سایز صفحه نمایش 7 اینچ می باشد. این مدل دارای 1 پورت ETHERNET دو سوئیچه و PROFINET و دارای 1 پورت RS485/422 می باشد و می تواند پروتکل های MPI و PROFIBUS DP و شبکه  MODBUS ASCII/RTU و ETHERNET TCP/IP- MODBUS TCP/IP را پشتیبانی کند این مدل علاوه بر داشتن پورت های سریال، دو پورت USB ، یک پورت MINI USB، دو کارت SD نیز دارد و دارای RAM با حافظه 12MB می باشد این مدل فقط به صورت لمسی بوده و بر روی خود دارای کلید فشاری جهت انجام تنظیمات نمی باشد. جهت برنامه نویسی این سری از HMI های برند زیمنس باید از نرم افزار WINCC OMFORT/PROFESSIONAL/ADVANCED استفاده نمود.
از قابلیت های دیگر این HMI: امکان ذخیره سازی اطلاعات، ماکرونویسی برای انجام محاسبات و اعمال منطقی، توانایی نمایش دادن انیمیشن، قابلیت نمایش اطلاعات بصورت منحنی، دارای RTC به منظور تنظیم تاریخ و ساعات معین، قابلیت اتصال به انواع PLCها، توانایی اتصال به 255 وسیله و نمایش پارامترهای آنها در هنگام شبکه شدن، قابلیت اتصال به اینورتر، سرو درایو و هر وسیله ای که پورت RS485 دارد می باشد.
جهت برنامه نویسی این سری از HMI های برند زیمنس باید از نرم افزار WINCC COMFORT/PROFESSIONAL/ADVANCED استفاده نمود. از قابلیت های دیگر این تاچ پنل: امکان ذخیره سازی اطلاعات، ماکرونویسی برای انجام محاسبات و اعمال منطقی، توانایی نمایش دادن انیمیشن، قابلیت نمایش اطلاعات بصورت منحنی، دارای RTC به منظور تنظیم تاریخ و ساعات معین، امکان کنترل از راه دور، قابلیت اتصال به انواع PLCها، قابلیت اتصال به اینورتر، سرو درایو و هر وسیله ای که پورت RS485، PROFIBUS، PROFINET، ETHERNET دارد می باشد.
 

شاید به این مطالب هم علاقه مند باشید

بهترین پی ال سی های موجود در بازار

پرفروش ترین اینورترهای بازار ایران


HMI P5070S FATEK

اچ ام آی فتک مدل P5070S دارای ولتاژ 24VDC بوده و دارای سایز صفحه نمایش 7 اینچ می باشد. این مدل دارای 3 کام پورت COM1، COM3 و COM4،  می باشد همچنین دارای 1 پورت USB جهت اتصال فلش و 1 پورت MINI USB جهت پروگرام کردن برنامه می باشد. از قابلیت های دیگر این تاچ پنل: امکان ذخیره سازی اطلاعات، ماکرونویسی برای انجام محاسبات و اعمال منطقی، توانایی نمایش دادن انیمیشن، قابلیت نمایش اطلاعات بصورت منحنی، دارای RTC به منظور تنظیم تاریخ و ساعات معین، قابلیت اتصال به انواع PLCها، قابلیت اتصال به اینورتر، سرو درایو و هر وسیله ای که پورت RS485 دارد می باشد. جهت برنامه نویسی این سری از HMI های برند فتک باید از نرم افزار  FV DESIGNER استفاده نمود.

HMI P5070N FATEK

اچ ام آی فتک مدل P5070N دارای ولتاژ 24VDC بوده و دارای سایز صفحه نمایش 7 اینچ می باشد. این مدل دارای 3 کام پورت COM1، COM3 و COM4،  می باشد همچنین دارای 1 پورت USB جهت اتصال فلش و 1 پورت MINI USB جهت پروگرام کردن برنامه و یک حافظه SD می باشد. این مدل علاوه بر داشتن پورت های سریال، یک پورت ETHERNET نیز دارد که از طریق کابل LAN می توان عمل دانلود و آپلود برنامه بر روی اچ ام آی را انجام دارد و هم می توان به تجهیزاتی که دارای پورت ETHERNET می باشند ارتباط شبکه برقرار نمود. از قابلیت های دیگر این تاچ پنل: امکان ذخیره سازی اطلاعات، ماکرونویسی برای انجام محاسبات و اعمال منطقی، توانایی نمایش دادن انیمیشن، قابلیت نمایش اطلاعات بصورت منحنی، پشتیبانی از سرورو SMTP (ارسال ایمیل)، پشتیبانی از سرور VNC(مانیتورینگ HMI بر روی موبایل و سیستمPC )، پشتیبانی از سرور FTP(دسترسی به حافظه های داخلی اچ ام آی و فلش USB)، دارای RTC به منظور تنظیم تاریخ و ساعات معین، قابلیت اتصال به انواع PLCها، قابلیت اتصال به اینورتر، سرو درایو و هر وسیله ای که پورت RS485 دارد می باشد. جهت برنامه نویسی این سری از HMI های برند فتک باید از نرم افزار  FV DESIGNER استفاده نمود.

HMI MT8071IP WEINTEK

اچ ام آی وینتک مدل MT8071IP دارای ولتاژ 24VDC بوده و دارای سایز صفحه نمایش 7 اینچ می باشد. این مدل دارای یک کام پورت COM1 می باشد که در داخل خود این کام، COM2 نیز پشتیبانی می شود. همچنین دارای 1 پورت USB جهت اتصال فلش و 1 پورت ETHERNET می باشد. از پورت ETHERNET می توان به تجهیزاتی که دارای پورت ETHERNET می باشند ارتباط شبکه برقرار نمود. جهت برنامه نویسی این سری از HMI های برند وینتک باید از نرم افزار  EasyBuilder Pro استفاده نمود. از قابلیت های دیگر این HMI: امکان ذخیره سازی اطلاعات، ماکرونویسی برای انجام محاسبات و اعمال منطقی، توانایی نمایش دادن انیمیشن، قابلیت نمایش اطلاعات بصورت منحنی، دارای RTC به منظور تنظیم تاریخ و ساعات معین، قابلیت اتصال به انواع PLCها، توانایی اتصال به 255 وسیله و نمایش پارامترهای آنها در هنگام شبکه شدن، قابلیت اتصال به اینورتر، سرو درایو و هر وسیله ای که پورت RS485 دارد می باشد. در سری IP امکان اضافه کردن حافظه خارجی از طریق SD کارت و USB وجود ندارد.

HMI MT8071IE WEINTEK

اچ ام آی وینتک مدل MT8071IE دارای ولتاژ 24VDC بوده و دارای سایز صفحه نمایش 7 اینچ می باشد. این مدل دارای یک کام پورت COM1 و COM2 می باشد که در داخل خود  COM2، COM3 نیز پشتیبانی می شود. همچنین دارای 1 پورت USB جهت اتصال فلش و 1 پورت ETHERNET می باشد. از پورت ETHERNET می توان به تجهیزاتی که دارای پورت ETHERNET می باشند ارتباط شبکه برقرار نمود. جهت برنامه نویسی این سری از HMI های برند وینتک باید از نرم افزار  EasyBuilder Pro استفاده نمود. از قابلیت های دیگر این HMI: امکان ذخیره سازی اطلاعات، ماکرونویسی برای انجام محاسبات و اعمال منطقی، توانایی نمایش دادن انیمیشن، قابلیت نمایش اطلاعات بصورت منحنی، دارای RTC به منظور تنظیم تاریخ و ساعات معین، قابلیت اتصال به انواع PLCها، توانایی اتصال به 255 وسیله و نمایش پارامترهای آنها در هنگام شبکه شدن، قابلیت اتصال به اینورتر، سرو درایو و هر وسیله ای که پورت RS485 دارد می باشد.

HMI MT4230TE KINCO

اچ ام آی کینکو مدل MT4230TE دارای ولتاژ 24VDC بوده و دارای سایز صفحه نمایش 4.3 اینچ می باشد. این مدل دارای یک کام پورت COM0 و یک COM2 می باشد. همچنین دارای 1 پورت MINI USB جهت آپلود و دانلود و 1 پورت ETHERNET  می باشد که از پورت ETHERNET می توان به تجهیزاتی که دارای پورت ETHERNET می باشند ارتباط شبکه برقرار نمود. جهت برنامه نویسی این سری از HMI های برند کینکو باید از نرم افزار  KINKO HMIWAREاستفاده نمود. از قابلیت های دیگر این HMI: امکان ذخیره سازی اطلاعات، ماکرونویسی برای انجام محاسبات و اعمال منطقی، توانایی نمایش دادن انیمیشن، قابلیت نمایش اطلاعات بصورت منحنی، دارای RTC به منظور تنظیم تاریخ و ساعات معین، قابلیت اتصال به انواع PLCها، توانایی اتصال به 255 وسیله و نمایش پارامترهای آنها در هنگام شبکه شدن، قابلیت اتصال به اینورتر، سرو درایو و هر وسیله ای که پورت RS485  و ETHERNET دارد می باشد.

HMI MT4532TE KINCO

اچ ام آی کینکو مدل MT4532TE دارای ولتاژ 24VDC بوده و دارای سایز صفحه نمایش 10 اینچ می باشد. این مدل دارای سه کام پورت COM0,COM1,COM2 می باشد. همچنین دارای 1 پورت USB جهت اتصال فلش و 1 پورت USB جهت پروگرام کردن برنامه و یا اتصال پرینتر به اچ ام آی و یک SD کارت و 1 پورت ETHERNET  می باشد که از پورت ETHERNET می توان به تجهیزاتی که دارای پورت ETHERNET می باشند ارتباط شبکه برقرار نمود. جهت برنامه نویسی این سری از HMI های برند کینکو باید از نرم افزار  KINKO HMIWAREاستفاده نمود. از قابلیت های دیگر این HMI: امکان ذخیره سازی اطلاعات، ماکرونویسی برای انجام محاسبات و اعمال منطقی، توانایی نمایش دادن انیمیشن، قابلیت نمایش اطلاعات بصورت منحنی، دارای RTC به منظور تنظیم تاریخ و ساعات معین، قابلیت اتصال به انواع PLCها، توانایی اتصال به 255 وسیله و نمایش پارامترهای آنها در هنگام شبکه شدن، قابلیت اتصال به اینورتر، سرو درایو و هر وسیله ای که پورت RS485  و ETHERNET دارد می باشد.

 

.

 
  • مسعود رجب پور
  • ۰
  • ۰

در این آموزش قصد داریم دو عدد شستی را به اینورتر اینوت وصل کنیم. وارد منوال درایو می شویم و پارامتر 5-13 را پیدا می کنیم.

 

 



 در این آموزش قصد داریم دو عدد شستی را به اینورتر اینوت وصل کنیم. وارد منوال درایو میشویم و پارامتر 5-13 را پیدا میکنیم.
 

 
پارامتر 5-13 را روی حالت 2 می گذاریم که مد سه سیمه می شود و بعد طبق عکس بالا سیم کشی را انجام می دهیم.
نکته: ما در این حالت (در عکس بالا) ققط جهت forward را داریم اگر قصد داریم که حالت revers راهم داشته باشیم، می توانیم از یک کلید دیگر هم استفاده کنیم و وارد پارامتر های گروه 5 می شویم. و 5-01 = 1(forward) و 5-02 = 3(3-wire)، حال با توجه به مطالب گفته شده پارامترهارا از طریق کیپد تنظیم می کنیم. با توجه به عکسی که در پایین مشاهده میکنید وایرینگ را انجام میدهیم (sb1 و sb2 شستی هستند).
 
حالا می توانیم با انجام این مراحل موتور را راه اندازی کنیم.
 
 با زدن شستی start موتوردرجهت FORWARD راه می افتد و با زدن شستی stop موتور متوقف می شود. حال برای ریورس شدن موتور کلید k1 را می زنیم. حالا اگر start را بزنیم مشاهده می کنیم که جهت موتور برعکس شد. همزمان در حین چرخش موتور هم می توان کلید را زد و تغییر جهت داد.

مطالب مرتبط
آموزش دانلود و آپلود برنامه بر روی پی ال سی بدون کابل
برنامه نویسی به زبان استپ لدر


حالا ما می توانیم همین کارا را به جای استفاده از کلید تغییر جهت به کمک شستی انجام دهیم. برای این کار باید مد 5-13رو روی عدد 3 بگذاریم وبه جای کلید k1 از یک شستی برای تغییر جهت استفاده می کنیم. طبق عکسی که در زیر مشاهده می کنید
 

 

 با زدن شستی اول (s1) موتور به حالت راستگرد شروع به حرکت می کند و بازدن شستی سوم (s3) موتور تغییر جهت می دهد و با زدن شستی s2 موتور متوقف می شود.
 

 

  • مسعود رجب پور